Catalog Produse
Contul meu
  
   

Parola uitata?
Nume utilizator uitat?
Nu aveti cont? Inregistrare

Online
Avem 1 vizitator online
Cosul de cumparaturi este gol

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Societatea Comerciala Saltex Design Salt S.R.L., cu sediul in str.Iancu Brezeanu Nr. 4, sect 3 - Bucuresti, Romania, cod de identificare fiscala 16583962, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/15246/2006, detine toate drepturile asupra domeniilor www.boutiquedemoda.ro si www.boutiquedemoda.eu, cat si asupra modelelor.
Deoarece produsele sunt realizate doar in urma comenzii lansata de dvs., returnarea produselor este posibila doar in situatia in care produl/le nu au fost folosite si se pot schimba daca doriti o alta marime sau un alt model. Avem rugamintea sa va ganditi bine inainte sa lansati o comanda si sa verificati de mai multe ori daca v-ati masurat bine si daca transmisia datelor este corecta.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Sc. Saltex Design Salt  S.R.L. va respecta confidentialitatea datelor clientilor si nu transmite datele personale ale acestora catre terte persoane. Acest site va va solicita urmatoarele date: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul, adresa de email si adresa de facturare. La momentul achizitiei on-line ,suplimentar veti completa datele referitoare la: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Completand datele de mai sus , declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei Saltex Design Salt  S.R.L. Aceasta va utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile obtinute in urma comenzilor d-vs, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana d-vs. Astfel va exprimati acordul sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare din partea noastra . In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora.In baza Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Saltex Design Salt  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele d-vs cu caracter personal. .

Saltex Design Salt  S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. In cazul in care aveti nelamuriri in privinta politicii de confidentialitate nu ezitati sa ne contactati telefonic .


INTEROGARI SI CONSIDERATII ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Vizitatorii si clientii www.boutiquedemoda.ro pot face oricand interogari si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata intima a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, email-uri multiple sau orice alta forma de spam.

In baza legilor in vigoare persoanele ce vor trimite comunicari sau mesaje electronice de la o adresa falsa, in numele unei alte persoane fizica sau juridica vor suporta rigorile acestora. Saltex Design Salt  S.R.L. va sterge in cazul identificarii de astfel de postari continutul acestora. Saltex Design Salt  S.R.L nu poarta nicio rasundere legala si nu poate fi facuta raspunzatoare de astfel de continut. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Saltex Design Salt  S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Saltex Design Salt S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 CONDITII LEGALE
Magazinul on-line www.boutiquedemoda.ro este supus legilor Statului Roman in vigoare.

 CONFLICTE INTERESE

Conflictele aparute intre Saltex Design Salt  S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar conflictele vor fi solutionate de instantele romanesti.

 INCHEIERE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. La momentul lansarii comenzii si al achizitiei propriu zise, clientul accepta termenii si conditiile expuse mai sus, valoarea comenzii in cauza fiind identificata ca si continut al unui contract valabil incheiat.